NextGen Fotografie

  • sport
  • portret
  • familie
  • bedrijfs
  • sport

Mijn Diensten

Fotografie

– Portretshoots – Familiereportages – Sportwedstrijden – Bedrijfsfotografie – Bruiloften – Portfolioshoots – Productfotografie – Commerciële fotografie –

Mijn Tarieven

Porftolioshoot
€100,-
Een aanvulling voor je portfolio
Voor een professionele portfolioshoot neem ik ruim de tijd om een goede serie foto's in verschillende settings te maken. Door mijn ruime ervaring met fotoshoots met verschillende modellen kunnen we dan ook aanvullende foto's voor uw portfolio maken. Na de shoot krijgt u de foto's via WeTransfer (onbewerkte versies met daarin een watermerk). U mag 7 foto's uitzoeken die ik optimaal bewerk. Deze krijgt u dan digitaal toegestuurd. Mocht u extra foto's willen bestellen, dan is dit ook mogelijk tegen een kostprijs van €5,50 extra per foto. Tevens is het mogelijk om een visagist bij te boeken. Via de knop hieronder kunt u vragen naar de prijzen.
BOEK HIER
Bruiloft
€ ?
De mooiste dag van u leven.
Willen jullie de mooiste dag van jullie leven laten vastleggen? Hier zijn jullie op het juiste adres! Met mijn creativiteit en jarenlange ervaring met allerlei aspecten van fotografie leg ik jullie onvergetelijke dag voor altijd vast. Om dat elk bruidspaar anders is, verschillen per huwelijk de wensen voor de soort foto’s. Om die reden kan ik hier nog geen prijs vermelden; die hangt namelijk af van wat jullie willen. Mochten jullie interesse dan plannen we een keer geheel vrijblijvend een gesprek om te kijken of we een klik hebben. Dus voor meer informatie of het maken van een afspraak, klik op de knop hieronder.
Vraag hier naar de mogelijkheden
Familie Portret
€90,-
Een mooi familie portret?
Wat is nu leuker dan een mooie foto te laten maken én te hebben van uw familie? Voor de verjaardag van opa of oma, jullie 25-jarig huwelijksjubileum of gewoon zomaar, als een aandenken? Vooraf bespreken we samen jullie wensen, van locatie tot en met bijvoorbeeld de kleding en attributen. U krijgt na de shoot via WeTransfer de onbewerkte versies met daarin een watermerk. Hieruit mag u 10 foto's uitzoeken die ik optimaal bewerk. Deze ontvangt u dan digitaal. Mocht u extra foto's willen bestellen, dan kan dit tegen een kostprijs van €4,50 extra per foto.
BOEK HIER
Portretshoot
€50
Een mooi portret voor uzelf.
Tijdens een portretshoot neem ik alle tijd om u volgens uw specifieke wensen mooi op de foto te zetten. U krijgt na de shoot via WeTransfer de onbewerkte versies met daarin een watermerk. Hieruit mag u 5 foto's uitzoeken die ik optimaal bewerk. Deze stuur ik u dan digitaal toe. Mocht u extra foto's willen bestellen, dan kan dit ook tegen een kostprijs van €4,50 extra per foto.
BOEK HIER
Product fotografie
€5,50
Voor al uw producten
Productfoto's zijn uitermate belangrijk wanneer uw bedrijf producten verkoopt. Ik zorg er met mijn kwalitatieve foto’s voor dat uw producten altijd goed tot hun recht komen. Ik fotografeer uw producten zó dat ik ze makkelijk vrijstaand kan maken. Zo kan ik ze op elke gewenste achtergrond plaatsen. De foto's kunnen eventueel al meteen op de juiste afmetingen/pixels gemaakt worden, zodat integratie in een website makkelijk verloopt. De prijs die u hier ziet is de prijs per geleverde foto en ex. BTW.
BOEK HIER
Bedrijfsfotografie
€35,00
Voor al uw bedrijfsfotografie
Wilt u uw klanten en relaties een goed beeld geven van uw bedrijf? Door middel van mijn foto’s krijgen uw klanten een helder en goed inzicht in uw onderneming. Dit kan bijvoorbeeld met behulp van overzichtsfoto's van werkzaamheden, machines, het pand en uw personeel. Tevens kan ik van en voor uw personeel fraaie bedrijfsportretten maken of teamfoto's. Er zijn legio mogelijkheden qua fotografie om uw bedrijf goed en professioneel neer te zetten.
BOEK HIER

Naast mijn fotografiewerkzaamheden bied ik ook webdesign aan. Dat wil zeggen dat ik voor u een website kan maken. Ik werk met WordPress zodat ik heel veel mogelijkheden heb om een website te bouwen die volledig aan uw wensen voldoet. Deze gebruiksvriendelijke websites kunt u zelf makkelijk onderhouden zodra de website in de lucht is. Mocht u dit toch lastig of te tijdrovend vinden, dan kan ik dit uiteraard ook voor u doen. Mocht u hier meer informatie over willen ontvangen, dan kunt u dat aangeven via onderstaande knop.

Samenwerkingen

Helaas!!! ©copyright

Unfortunately!!!   ©copyright